Pianoduo Sfogato bestaat uit Erna Melis en Noortje Krämer, en werd opgericht in 1988. Beide pianistes delen hun passie voor het vierhandig pianospel. Sinds de oprichting heeft dit duo al vele podia verrast met haar enthousiast musiceren en grote uitstraling. Door de betoverende klank en technische behendigheid, gecombineerd met hun energieke uitstraling, doen deze musici de naam 'Sfogato' (...het hart luchten met de grootst mogelijke expressie...) eer aan. Zij weten het publiek te ontroeren met hun muziek én uitvoering. Beide pianistes spelen zichtbaar met plezier en smelten tijdens het spelen samen tot een wonderbaarlijke eenheid.

Het duo beschikt over een omvangrijk en gevarieerd repertoire van klassiek-romantische tot hedendaagse en populaire muziek. Hierdoor zijn zij in staat zeer uiteenlopende programma's ten gehore te brengen.


 

“Ik ken geen twee mensen die elkaar zo goed aanvullen als Noortje en Erna en die elkaar tijdens hun samenspel zo goed aanvoelen. Ik zie als belangrijkste overeenkomsten, hun gedrevenheid, hun passie voor de muziek én ze zijn allebei heel aardige mensen.
De sleutelwoorden voor het spel van Erna zijn wat mij betreft: sprankelend, speels, licht, sensitief, soms explosief, soms melancholiek. Het spel van Noortje heeft een diepe, warme klankkleur, is grondig en gedegen en gevarieerd. Ze kan ook onstuimig of lichtvoetig zijn. Kortom: Noortje en Erna zijn toppers!”
Edna


Wat kan Sfogato voor u betekenen?
Quatre mains / Twee piano recitals
Kinderconcerten
Muzikale omlijsting
Begeleiding instrumentalisten, zangers en koren


Belangstelling?
Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan via: info@sfogato.nl